Vepřová panenská svíčková z prasnic s řetízkem
- Země původu:
- Německo
- Popis produktu
Nejlibovější a nejchutnější část vepřového masa. Jde o stejný sval, který se u hovězího nazývá svíčková. Vyžaduje zacházení jako s panenkou – vcelku se peče, ne ovšem příliš dlouho, aby se maso nevysušilo; nakrájená panenka volá po minutkové úpravě. Pokud se obáváte, že byste takto panenku vysušili, zkuste ji opéct vcelku, nechat odpočinout a nakrájet až poté. V tom případě ale pátrejte po válečku, který je po celé délce stejně silný.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0°C do 4°C.
- Název a adresa výrobce
- Rotterdam Trading Office B.V., SCHIEWEG 104, DELFT, 2627 AR
- Složení
Vepřová panenská svíčková z prasnic s řetízkem.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1088 kJ |
Energetická hodnota | 259 kcal |
Tuky | 21.6 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 8.6 g |
Sacharidy | 7 g |
Z toho cukry | 0.6 g |
Bílkoviny | 9.8 g |
Sůl | 2.4 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.