Vodňanská kachna Kachní čtvrtky pečené Sous-vide
- Popis produktu
Dva kusy kachních čtvrtek tepelně opracované moderní metodou sous vide, zabalené ve vakuu spolu s výpekem, který obsahuje šťávu a tuk z masa.
Způsob tepelné úpravy metodou SOUS-VIDE zaručuje zachování přirozené chuti, šťávy a textury masa. Barva kachní čtvrtky po tepelné úpravě dle návodu na obalu je hnědá se světlým výpekem, na povrchu jsou viditelné známky drceného kmínu. Výrobek je zabalen do speciální termo-fólie a poté do vakuového balení.
Výrobek neobsahuje lepek.
Návod k použití
Před přípravou vyjměte kachní čtvrtky z obalu a spolu s výpekem vložte na pekáč.
O dodavateli
Vždy čerstvé, vždy chutné. Původ značky Vodňanská drůbež se datuje do roku 1965. Od té doby tato značka garantuje český původ svých výrobků, stejně jako jejich prvotřídní kvalitu a čerstvost. Výrobní proces je pečlivě kontrolován. Zpracovaná drůbež prochází důkladnou veterinární kontrolou a k jejímu výkrmu se používají vlastní krmné směsi.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0°C až +5°C. Po otevření ihned spotřebujte.
- Název a adresa výrobce
- Vodňanská drůbež, a.s., Radomilická 886, Vodňany, PSČ 389 01
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 33 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 33 dní
- Složení
Kachní čtvrtka zadní 84%, pitná voda, jedlá sůl, škrob, dextróza, směs koření, kvasničný extrakt, drcený kmín.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 850 kJ |
Energetická hodnota | 203 kcal |
Tuky | 17 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 5.5 g |
Sacharidy | 1 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 1.6 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.