Koleno vepřové zadní
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Příprava tohoto kousku masa bývá zdlouhavější, avšak výsledek stojí za delší čas přípravy. Maso je po úpravě křupavé na povrchu a uvnitř šťavnaté a měkké. Hodinu se vaří s kořením v tlakovém hrnci a poté se vloží na pekáč a v troubě a dopéká se za občasného podlévání. Servírujte ideálně s čerstvým chlebem, křenem a hořčicemi které máte oblíbené.
O výrobciSpolečnost Maso Jičín s.r.o. byla založena v roce 1993. Firma má vlastní porážku, bourárnu, masnou výrobu, až po síť vlastních podnikových prodejen. Cesta, kterou směřují, vede k návratu důvěry zákazníků v české vepřové maso. Cílem je dosažení maximální informovanosti o původu dodávaného vepřového masa našim odběratelům pod hlavičkou České maso z českých chovů z Maso Jičín s. r. o. Jako spotřebitelé tleskáme a těšíme na úspěchy.
- Skladovací podmínky
- skladovaní: +1 °C až + 7°C po otevření spotřebujte do: 24 hodin podmínky použití: určeno k tepelnému opracování
- Název a adresa výrobce
- Maso Jičín s. r. o. Konecchlumského 1075, 506 01 Jičín
- Složení
Vepřové maso.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.