Hovězí květová špička Rump steak porce
300 g
Běžná cena
- Země původu:
- Argentina
- Popis produktu
Rump steak je maso ze zadní části hovězího - z kýty. Má velmi jemnou a výraznější chuť, než třeba svíčková. Maso je libové, protkané pouze tenkými tukovými nitkami. Neobsahuje téměř žádný tuk. Je vhodný především ke steakové úpravě, můžeme jej ale i dusit neco péct v troubě.
- Skladovací podmínky
- Teplota skladování 0 - 4 °C
- Název a adresa výrobce
- BERVINI PRIMO SrL, COLONIE 13, SALVATERRA, 42013
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
- Složení
Hovězí maso.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.