Spak Gourmet Kečup jemný
- Popis produktu
Kečup je vyroben z rajčat zrajících na jižním slunci. Na výrobu 100g kečupu bylo použito 150 g rajčat.
Kečup pochází z Číny z konce 17. století. Tehdy slovo ke-čjap/ketsiap označovalo směs nakládaných ryb a koření. Rajčata jako základ se začala používat až o sto let později. Jak se kečup rozšiřoval, rozšiřovaly se i ingredience, a tak se ve směsi nalezly také houby. Ořechy či ančovičky.
O značce
Spak – požitek pro pravé labužníky. Základ každého výrobku značky Spak je kvalitní zpracování, excelentní chuť a důraz i na ty nejmenší detaily. Značka je odrazem nejen chutných produktů, ale i nejlepších surovin, díky kterým může značka nabídnout bohatý sortiment nejen pro rodinu, ale i jednotlivce.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +2°C do +25°C.
- Název a adresa výrobce
- SPAK Foods s.r.o., Nádražní 623, 342 01 Sušice
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 291 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 286 dní
- Složení
- rajčatový protlak (150 g rajčat na 100 g kečupu), pitná voda, cukr, kvasný ocet lihový, modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; směs koření, stabilizátor: xanthan
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 445 kJ |
Energetická hodnota | 105 kcal |
Tuky | 0.1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 23 g |
Z toho cukry | 19 g |
Vláknina | 1 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 2.6 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.