Hovězí zadní
- Země původu:
- Belgie
- Popis produktu
Rump steak se krájí z vykostěné horní části hovězí kýty, respektive květové špičky, která patří k nejoceňovanějším částem zadního hovězího masa. Poskytuje velmi chutné a libové maso, které se skvěle uplatní na grilu, ale i v mnoha dalších úpravách. Maso lze využít také k pozvolnému dušení a pečení, a to ve formě plátků i vcelku.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0°C do 4°C.
- Název a adresa výrobce
- Rotterdam Trading Office B.V., SCHIEWEG 104, DELFT, 2627 AR
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.