Hovězí vysoká roštěná s mramorováním
- Země původu:
- Česká republika
- Chov/Vykrmeno:
- Česká republika
- Poraženo:
- Česká republika
- Bouráno:
- Česká republika
- Popis produktu
Jde o jeden z nejpopulárnějších hovězích steaků z minimálně namáhaného svalu. Spolu s hovězí panenkou patří k nejjemnějším a nejchutnějším masům. Šťavnatý, křehký a intenzivní – zkrátka modla milovníků hovězího steaku. Navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho grilovat, opékat na pánvi nebo péct v troubě.
O výrobci
Maso, které Maso uzeniny Polička dodává na náš trh, pochází z pastvin v českém kraji. Důsledně dbají na kvalitu zpracování masa a zároveň přistupují s úctou ke skotu, řemeslu i přírodě. Řadí se mezi největší dodavatele hovězího masa v rámci české republiky. Tato firma se pyšní efektivním a ekologickým přístupem k masu, neplýtvá jím, zpracuje každou část a zároveň se ke zvířatům i k masu chová s úctou.
- Skladovací podmínky
- Po rozbalení ihned zpracujte. Skladujte při teplotě +1°C až +4°C.
- Název a adresa výrobce
- MASO UZENINY POLIČKA, a.s., Č. P. 300, KAMENEC U POLIČKY, 572 01
- Složení
Hovězí maso.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.