Jehněčí plec bez kosti mražená
- Země původu:
- Nový Zéland
- Popis produktu
Jehněčí plec poskytuje velmi chutné a křehké maso, je však třeba počítat s delší dobou tepelné úpravy.
Ideálně se hodí na dušení nebo pozvolné pečení, například na česneku nebo kořenové zelenině a víně. Využití dále nalezne při přípravě gulášů a ragú, skvělá je na masité polévky.
- Skladovací podmínky
- skladujte pri teplote -18 °C a nižšej
- Název a adresa výrobce
- Rotterdam Trading Office B.V., Dalsteindreef 101 T/M 139, Amsterdam Zuidoost, 1100 AD, Nizozemsko
- Složení
- Jehněčí plec bez kosti
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1540 kJ |
Energetická hodnota | 369 kcal |
Tuky | 22 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g |
Sacharidy | 35 g |
Z toho cukry | 4.6 g |
Vláknina | 1.8 g |
Bílkoviny | 7.7 g |
Sůl | 0.85 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.