Hovězí zadní bez kosti plátky býk kuchyňská úprava
- Země původu:
- Česká republika
- Chov/Vykrmeno:
- Česká republika
- Poraženo:
- Česká republika
- Bouráno:
- Česká republika
- Popis produktu
Hovězí zadní maso je považované za jedno z nejhodnotnějších částí hovězího. Kýtu dělíme na několik částí: ořech (předkýtí), vrchní a spodní šál a květovou špičku. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva. Jedná se tak o velmi libové části masa.
- Skladovací podmínky
- Po rozbalení ihned zpracujte. Skladujte při teplotě +1°C až +4°C.
- Název a adresa výrobce
- Maso Uzeniny Polička, A.S., Č. P. 300, Kamenec U Poličky, 572 01
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Ryby | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.