la bontä italiana Noky Bramborové gnocchi
- Popis produktu
"Ňoky" můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava, hotové jsou za dvě minutky.
Doporučení
Po italsku jsou noky výborné se smetanovými nebo sýrovými omáčkami. Přidat je k nim možné také listový špenát, houby a šunku. Po česku dobře chutnají s rajskou, koprovou nebo třeba houbovou omáčkou. Lze je podávat i na sladko.
Adresa dodavatele
CANO CZ s. r. o., V Ráji 262, Pardubice 530 02
- Návod k přípravě
- Noky vhoďte do vroucí osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte 2 minuty, sceďte a servírujte s vaší oblíbenou omáčkou.
- Skladovací podmínky
- Uchovejte v suchu při okolní teplotě do +24 °C, daleko od tepelných zdrojů. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 260 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 260 dní
- Složení
Rehydrované brambory 80% [voda, bramborové vločky země původu: EU)], pšeničná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 655 kJ |
Energetická hodnota | 154 kcal |
Tuky | 0.3 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 33.3 g |
Z toho cukry | 0.3 g |
Vláknina | 1.3 g |
Bílkoviny | 4 g |
Sůl | 0.63 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.