RocheBaron dvouplísňový sýr v popelu
Značka: RocheBaron
- Země původu:
- Francie
- Popis produktu
Rochebaron je měkký plísňový sýr vyráběný v městečku Beauzac v regionu Auvergne, v pohoří Massif Central ve Francii. Název Rochebaron je odvozen od středověkého hradu z 11. století. Uvnitř má sýr modrou ušlechtilou plíseň, kůra je z jedlého popela.
Zajímavost o produktu:
Víte, že tento sýr zraje 6 - 8 týdnů a má 55% tuku v sušině? Je vhodný pro všechny, jež si chtějí poprvé vyzkoušet jemný modrý sýr.
Tip:
Servírujeme na degustačním prkénku. Kulináři jistě ocení podávání s meruňkovým džemem a žitným chlebem.
- Skladovací podmínky
- Uchovejte při teplotě od 2°C do 8°C
- Název a adresa výrobce
- LAKTOIMPEX, spol. s r.o., PRŮMYSLOVÁ 5, PRAHA 10, 108 00
- Složení
Pasterované kravské MLÉKO, sůl, mlékárenské kultury, syřidlo, barvivo: rostlinná uhlíková čerň
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1416 kJ |
Energetická hodnota | 342 kcal |
Tuky | 30 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 21 g |
Sacharidy | 0.5 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 1.9 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.