Zvěřinový závod Maxmilián Zvěřinové klobásky
- Popis produktu
V těchto zvěřinových klobáskách žádné vepřové maso nenajdete. Obsahují pouze 85% masa z daňka a divočáka.
O VÝROBCI
Naše zvěřinové výrobky vycházejí z tradičních receptur, které chuťově dolaďuje náš řezník Michal. Obsahují maximální podíl kvalitní zvěřiny ochucené domácím kořením.
Kvalita je pro nás prioritou. Každý kus slovené zvěře alespoň třikrát kontrolujeme ve spolupráci se Státní veterinární správou, abychom tak docílili nejlepších výsledků. V závodě dodržujeme přísné hygienické normy, které necháváme pravidelně kontrolovat hygienickým auditem, abychom zaručili nejvyšší možnou bezpečnost našich produktů.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 1 až 4°C.
- Název a adresa výrobce
- Agrofinance a.s., Jílovská 1167/71a, 142 00 Praha 4, provozovna: Maxmilián, Hostín 5, 277 32 Byšice, IČP: 1002258961
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 20 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 20 dní
- Složení
Zvěřina 85 % (maso z daňka a prasete divokého), pitná voda, dusitanová solící směs (jedlá sůl, E250),stabilizátor E451, E450, E316, E300, dextróza, maltodextrin. Obsah tuku max. 20 %.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1780 kJ |
Energetická hodnota | 425 kcal |
Tuky | 35.4 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 6.28 g |
Sacharidy | 1.6 g |
Z toho cukry | 1.6 g |
Bílkoviny | 27.4 g |
Sůl | 1.9 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.