Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů
Značka: Dr. Oetker
- Země původu:
- Slovenská republika
- Popis produktu
Jemně mletá čirá želeatina ideální na ztužení krému a náplní (smetanových, jogurtových, tvarohových, apod.) a dezertů z ovocné šťávy.
Vystačí na 500-600 ml hmoty.
Příprava: do menšího hrnce dáme 3-4 polévkové lžíce vody, přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému / ovocné šťávy (podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a celé vmícháme do zbylého krému / ovocné šťávy. Dále zpracujeme podle receptu.O VÝROBCI
Rodinná společnost Dr. Oetker nabízí nejrozmanitější dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku nebo práškové nápoje z prověřených a originálních receptur. Protože je v tuzemsku oblíbený, svůj sortiment neustále rozšiřuje. Cílem značky je vyrábět pokrmy s maximální péčí a z výhradně kvalitních surovin, aby byla zaručena kvalita a bezpečnost výrobků.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu!
- Název a adresa výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika.
- Složení
Jedlá vepřová želatina. Může obsahovat stopy mléka.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1513 kJ |
Energetická hodnota | 356 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 89 g |
Sůl | 1.2 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.