Dr. Oetker Prášek kypřicí do perníku
Značka: Dr. Oetker
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Kypřící prášek do perníku na 1/2 kg mouky.
Kypřící prášek do perníku Dr. Oetker Váš perník krásně nakypří a dodá mu nezaměnitelnou chuť.
POUŽITÍ
Kypřící prášek rozmícháme v mouce a přidáme do těsta. Kypřící prášek používám při přípravě perníků a medovníků. Vyzkoušejte oblíbený perník podle originální receptury. Vyzkoušejte oblíbený perník podle originálního receptu Dr. Oetker.RECEPT PERNÍK
Perník upečete snadno. Do větší misky nasypeme 400 g polohrubé mouky, 250 g cukru krupice, 250 ml mléka, 1 vejce, 100 ml oleje, plnou lžíci kakaa a balíček kypřícího prášku. Vše šleháme elektrickým ručním šlehačem nebo metličkou 3 minuty.Těsto vylijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě cca 35 minut při teplotě 180°C.Obrázek je ilustrativní.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu.
- Název a adresa výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika
- Složení
Kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogenfosforečnan sodný), koření skořice, anýz, hřebíček, koriandr a fenykl v různém poměru, kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a obilovin obsahující lepek.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 495 kJ |
Energetická hodnota | 119 kcal |
Tuky | 1.3 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 16 g |
Z toho cukry | 0.8 g |
Bílkoviny | 2.2 g |
Sůl | 33.6 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.