Amylon BIO Puding vanilkový v prášku bez lepku
Značka: Amylon
- Země původu:
- Evropská unie
- Popis produktu
Bio vanilkový pudink s bio bourbon mletou vanilkou bez lepku v prášku.
NÁVOD K POUŽITÍ
1. Z 1/2 mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40 g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
Výživové údaje na 100 g se vztahují k hotovému výrobku připravený podle návodu s mlékem (1,5 % tuku) a cukrem.
O AMYLONU
Firma byla založena v roce 1912 fuzí škrobáren v Nížkově a Přibyslavi. Firemní filozofií je spokojený zákazník, zejména tedy zákaznice, moderní žena, která se ráda stará o sebe a svoji rodinu a v rámci toho chce připravovat chutná jídla, která jí nezaberou mnoho času, a také svou jednoduchou přípravou odpovídají tradiční, ale moderně pojaté kuchyni.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Název a adresa výrobce
- Amylon, a.s., Švermova 117, Havlíčkův Brod 580 01, Česká republika
- Složení
BIO kukuřičný škrob, BIO mletá vanilka ( 1,5 %), vanilkový extrakt.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 387 kJ |
Energetická hodnota | 91 kcal |
Tuky | 1.3 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.9 g |
Sacharidy | 17 g |
Z toho cukry | 11 g |
Bílkoviny | 2.9 g |
Sůl | 0.09 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.