Amylon BIO Vanilkový cukr
Značka: Amylon
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
VYUŽITÍ
Přidáváme ho do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jím koláče, palačinky i kaše. Na posypání moučníků smícháme obsah sáčku se 7 lžícemi práškového cukru.O AMYLONU
Firma byla založena v roce 1912 fuzí škrobáren v Nížkově a Přibyslavi. Firemní filozofií je spokojený zákazník, zejména tedy zákaznice, moderní žena, která se ráda stará o sebe a svoji rodinu a v rámci toho chce připravovat chutná jídla, která jí nezaberou mnoho času, a také svou jednoduchou přípravou odpovídají tradiční, ale moderně pojaté kuchyni.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
- Název a adresa výrobce
- Amylon, a.s., Švermova 117, 580 36, Havlíčkův Brod, Česká republika
- Složení
BIO třtinový cukr, BIO bourbon vanilka (min. 1,5 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1692 kJ |
Energetická hodnota | 398 kcal |
Sacharidy | 99 g |
Z toho cukry | 98 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.