Amylon BIO Kypřící prášek do pečiva bez lepku
Značka: Amylon
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Bio kypřící prášek do pečiva bezfosfátový, bez lepku, sypká směs.
NÁVOD K POUŽITÍ
Kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále do perníků, palačinek apod. Těsto zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby.DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ
(na 0,5 kg mouky): těsta třená - celý sáček, těsta křehká - 2/3 obsahu sáčku, těsta knedlíková - 1/3 obsahu sáčku.O AMYLONU
Firma byla založena v roce 1912 fuzí škrobáren v Nížkově a Přibyslavi. Firemní filozofií je spokojený zákazník, zejména tedy zákaznice, moderní žena, která se ráda stará o sebe a svoji rodinu a v rámci toho chce připravovat chutná jídla, která jí nezaberou mnoho času, a také svou jednoduchou přípravou odpovídají tradiční, ale moderně pojaté kuchyni.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
- Název a adresa výrobce
- Amylon, a.s., Švermova 117, Havlíčkův Brod 580 01, Česká republika.
- Složení
BIO kukuřičný škrob, kypřící látky (vinany draselné, uhličitany sodné).
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 705 kJ |
Energetická hodnota | 166 kcal |
Sacharidy | 41 g |
Bílkoviny | 0.1 g |
Sůl | 15.4 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.