Amylon BIO Kypřící prášek do perníku bez lepku
Značka: Amylon
- Země původu:
- Evropská unie
- Popis produktu
Bio kypřící prášek do perníku, sypká směs, bez lepku.
POUŽÍTÍ
Na přípravu perníků.
RECEPT
Na domácí perník.
Do nádoby nasypeme 400 g. h / pol. mouky (popř. bezlepkové), 100 -150 g cukru, 1 lžíci kakaa, kávoviny (cca 20 g), kypřící prášek do perníku, vše dobře promícháme. Přidáme 100 ml oleje nebo rostlinného tuku a přilijeme 400 ml mléka/ rostlinného nápoje, ve kteérm rozšleháme 1 - 2 vejce (můžeme nahradit 3-4 lžičkami chia semínek). Vše důkladně promícháme a těsto nalijeme na vymaštěný, moukou vysypaný plech pečeme v předehřáté troubě cca 20 minut.TIP
Pšeničnou mouku může nahradit z 1/2 moukou celozrnnou žitnou a špaldovou.O AMYLONU
Firma byla založena v roce 1912 fuzí škrobáren v Nížkově a Přibyslavi. Firemní filozofií je spokojený zákazník, zejména tedy zákaznice, moderní žena, která se ráda stará o sebe a svoji rodinu a v rámci toho chce připravovat chutná jídla, která jí nezaberou mnoho času, a také svou jednoduchou přípravou odpovídají tradiční, ale moderně pojaté kuchyni.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu.
- Název a adresa výrobce
- Amylon, a.s., Švermova 117, Havlíčkův Brod 580 01, Česká republika.
- Složení
BIO kukuřičný škrob, kypřící látky ( vinany draselné, uhličitany sodné), BIO perníkové koření ( BIO anýz, BIO hřebíček, BIO kardamon, BIO koriandr, BIO skořice Cassia).
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1048 kJ |
Energetická hodnota | 247 kcal |
Tuky | 1.6 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 55 g |
Z toho cukry | 6.2 g |
Bílkoviny | 1.3 g |
Sůl | 15.4 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.