Amylon BIO Kukuřičný škrob
Značka: Amylon
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Bio kukuřičný škrob v prášku.
Ideální na zahuštění omáček a polévek, na zjemnění pokrmů, koláčů a dortů, na přípravu náplní a dezertů.NÁŠ TIP - LINECKÉ CUKROVÍ
150 g hladké mouky, 100 g bio kukuřičného škrobu Amylon, 90 g moučkové cukru, 140 g másla, 1 žloutek šťáva z 1/2 citronu.
Vypracujeme těsto, ktré necháme v chladu odpočinout. Vyválíme tenkou placku, vykrajujeme různé tvary a pečeme ve středně teplé troubě. Upečené curkové spojujeme marmeládou a zdobíme čokoládovou polevou.O AMYLONU
Firma byla založena v roce 1912 fuzí škrobáren v Nížkově a Přibyslavi. Firemní filozofií je spokojený zákazník, zejména tedy zákaznice, moderní žena, která se ráda stará o sebe a svoji rodinu a v rámci toho chce připravovat chutná jídla, která jí nezaberou mnoho času, a také svou jednoduchou přípravou odpovídají tradiční, ale moderně pojaté kuchyni.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu při teplotě 5-25°C.
- Název a adresa výrobce
- Amylon, a.s., Švermova 117, 580 36, Havlíčkův Brod
- Složení
BIO kukuřičný škrob.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1498 kJ |
Energetická hodnota | 353 kcal |
Tuky | 0.5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 87 g |
Bílkoviny | 0.3 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.