Krahulík Lucifer klobása
- Popis produktu
• Tato ďábelská pochoutka z vepřového masa se skvěle hodí při jakékoli příležitosti.
• Klobásu si lze dopřát jako studenou svačinu nebo ji lze přidat do sendvičů.
• Na 100 g této pikantní fermentované klobásy bylo použito 136 g masa.O VÝROBCI
Krahulík patří k nejtradičnějším producentům uzenin v České republice. Výroba uzeniny odstartovala již v roce 1928 v Krahulčí u Telče. Pro výrobu produktů nejvyšší kvality má Krahulík ideální předpoklady: čisté životní prostředí Českomoravské vrchoviny, jedinečné klimatické podmínky pro výrobu trvanlivých salámů s využitím přírodních sušáren, moderní technologie i tradiční přístup k řeznickému umění děděný z generace na generaci.
- Skladovací podmínky
- 0°C až plus 20°C
- Název a adresa výrobce
- Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí,a.s.č.p.10, 58856 Krahulčí
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 35 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 35 dní
- Složení
Vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, konzervant E250 – Dusitan sodný, kořenící přípravek (dextróza, koření , extrakty koření, sušená zelenina - česnek, antioxidant E316- Erythorban sodný), startovací kultura mikroorganismů, vepřové střívko
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 2207 kJ |
Energetická hodnota | 534 kcal |
Tuky | 48.7 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 15.5 g |
Sacharidy | 2 g |
Z toho cukry | 0.6 g |
Bílkoviny | 21.9 g |
Sůl | 3.5 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.