Auga BIO Cizrna bez nálevu
- Popis produktu
Bio cizrna bez slaného nálevu. Ready to eat.
Cizrna má vysoký obsah vlákniny, je zdrojem bílkovin a neobsahuje lepek! Cizrna Ready to eat je připravená k přímé konzumaci, bez potřeby proplachovat nebo mýt. Cizrna je ideální do salátů, polévek a kari.
Naše lahodná cizrna je balena v inovativním lehkém sáčku, který lze nazvat obalem budoucnosti, protože je šetrnější k životnímu prostředí než tradiční obaly. Je prokázáno, že má během svého životního cyklu výrazně méně emisí CO2 ve srovnání se skleněnou nádobou nebo plechovkou stejné velikosti.
O ZNAČCE
Skupina AUGA jednou z největších vertikálně integrovaných společností vyrábějících biopotraviny v Evropě. Skupina společností spravuje cca 38 000 ha ekologicky certifikované orné půdy a vyvíjí udržitelný zemědělský model.
Jsme odborníci v našem oboru až do nejmenších detailů. Jsme zodpovědní za zajištění kvality, efektivity a otevřené komunikace se zákazníkem. Rozhodli jsme se zásadním a neměnným rozhodnutím stát se společensky odpovědnou skupinou společností - zapojit se pouze do ekologického a ekologicky udržitelného zemědělství a výroby potravin.
- Skladovací podmínky
- Uchovávejte v chladu a suchu, nevystavujte přímému slunečnímu svitu.
- Název a adresa výrobce
- Baltic Champs, UAB, Konstitucijos pr. 21C, Quadrum North, 08130 Vilnius, Litva
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 332 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 332 dní
- Složení
Cizrna 97%, voda, mořská sůl 0,8%.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 666 kJ |
Energetická hodnota | 158 kcal |
Tuky | 2.8 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 20 g |
Z toho cukry | 5 g |
Vláknina | 8.1 g |
Bílkoviny | 9 g |
Sůl | 0.81 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.