Kikkoman Sójová omáčka se sníženým obsahem soli
Nakupte více za méně
Související varianty v Multikupu
Značka: Kikkoman
- Země původu:
- Nizozemsko
- Zákonný název
- Tekuté ochucovadlo
- Popis produktu
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka se sníženým obsahem soli.
Obsahuje o 43% méně soli*
* než Kikkoman standardní sójová omáčka.Lze ji použít k přípravě omáček, dipů a dressingů, jako marinádu nebo stolní dochucovadlo. Vylepšuje chuť masa, drůbeže, ryb a zeleniny a je vynikající pro použití jak v asijské kuchyni, tak i v dalších pokrmech mezinárodní kuchyně.
O výrobci
Kikkoman je výrobce těch nejlepších sójových omáček. Výroba probíhá podle japonské receptury, která využívá sójových bobů, pšenice, vody a soli. Poté nechá suroviny přírodně fermentovat a vzniká sójová omáčka s jemnou a kořeněnou chutí.
- Adresa dodavatele
- Bolton Czechia, spol. s r.o. Štětkova 1638/18 140 00 Praha 4
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě do 24°C. Po otevření uchovávejte v chladničce.
- Složení
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 450 kJ |
Energetická hodnota | 107 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 6.9 g |
Z toho cukry | 3.9 g |
Bílkoviny | 9.7 g |
Sůl | 9.1 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Sója | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.