Šumavská Zvěřina Srnčí maso na guláš
Značka: Šumavská Zvěřina
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Ručně krájené srnčí maso je typické jednoduchou přípravou, snadno získáte vynikající guláš příjemné chuti. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému promísení chutí.
TIP NA RECEPT: SRNČÍ GULÁŠ
Budete potřebovat:
1 kg masa na guláš
200 g cibule
olej nebo sádlo
sladká paprika
pálivá paprika
kmín
pepřPostup přípravy:
Divoké koření v sítku na čaj, celý pepř, nové koření, bobkový list, můžeme přidat několik kuliček jalovce.
Cibuli nakrájenou na kostky usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořkla a zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa zahustíme jíškou.
Příloha: chléb, houskový nebo kynutý knedlík.
O ZNAČCEProdejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě do +7°C.
- Název a adresa výrobce
- Ing. Josef Kopačka, PETROVICE U SUŠICE 47, SUŠICE, 342 01
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.