Hovězí přední bez kosti
- Země původu:
- Česká republika
- Chov/Vykrmeno:
- Česká republika
- Poraženo:
- Česká republika
- Bouráno:
- Česká republika
- Popis produktu
Hovězí přední bez kosti.
RECEPTOVÝ TIP – JAK NA GULÁŠ
Tajemství nejlepších gulášů tkví v tom, že vůbec nešetří cibulí. Doporučujeme použít minimálně stejně tolik cibule jako masa. Restujte ji trpělivě klidně i deset minut za stálého míchání, dokud není křehká a šťavnatá (hlavně ji nespalte). Pak přidejte maso a za stálého míchání restujte, dokud se nezatáhne - udrží se v něm tak šťáva. Zaprašte paprikou, přidejte zeleninu (rajčata, červené papriky) a nechte opražit. Podlijte vývarem a nechte dusit pod pokličkou, dokud se zelenina nerozpadá a maso není křehké.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0-4 °C
- Název a adresa výrobce
- AGRO-Měřín, ZARYBNÍK 516, MĚŘÍN, 594 42
- Složení
Hovězí maso.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.