Vepřové ledviny
- Země původu:
- Německo
- Bouráno:
- Německo
- Popis produktu
Na cibulce, na slanině, na paprice, na smetaně… kdo by neznal ledvinky.
S ledvinkami se v české kuchyni, ať už v teplé či ve studené, zkrátka počítá. Pěkně dušené s rýží nebo na mozaikovém řezu v tlačence, všude se budou chuťově i vzhledově skvěle vyjímat. Protože ledviny obsahují nízké množství tuku a mají příznivou nutriční hodnotu, jsou velmi oblíbené mezi dietáři všeho druhu.
Tip
Před přípravou je nutné ledvinky rozříznout a důkladně vyčistit od veškerého "bílého" vnitřku. Poté doporučujeme ledvinky omýt ve studené vodě a pro odstranění jejich typického aroma naložit přes noc do mléka.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0°C až +4°C.
- Název a adresa výrobce
- Tönnies Zerlegebetrieb GmbH, AM SCHLACHTHOF 1, WEISSENFELS, 06667
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.