Gyulai Klobása Maďarská
- Popis produktu
Klobása s masem z prasátek Mangalica.
O výrobci
Gyulai klobásy jsou známé na několika kontinentech, vyráběné jsou už od 19. století. Neustálá modernizace výrobních procesů, přitom stále stejně dobrá chuť. Hlavním cílem společnosti pro 21. století je vyhovět produkty i lidem s potravinovou alergií.
Zajímavosti
Gyulai je uzená klobása s výraznou středně štiplavou chutí maďarské papriky. Název pochazí od města, kde se tato klobása zrodila.
- Adresa dodavatele
- Delpra spol. s r.o., V Klukovicích 321, Praha 5, 152 00
- Skladovací podmínky
- Uchovávejte a skladujte při teplotě od +10°C do +20°C.
- Název a adresa výrobce
- Gyulahús Kft., Béke sugárút 50., 5700 GYULA, Maďarsko
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 69 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 55 dní
- Složení
Vepřové maso z plemene Mangalica 51%, vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, mletá paprika ostrá 0,96%, koření, antioxidant E300; konzervant E250; vepřové střívko. Na 100g výrobku bylo použito 76g mangalica vepřového masa a 72g vepřového masa.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1917 kJ |
Energetická hodnota | 463 kcal |
Tuky | 40.5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 0.9 g |
Z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 24 g |
Sůl | 4.1 g |
Země | Hodnota |
---|---|
Země provenience | Maďarsko |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.