Kapusta růžičková síť
- Země původu:
- Nizozemsko
- Popis produktu
Kapusta růžičková nebo také pupencová kapusta
O PRODUKTU
Kapustě se připisují velmi pozitivní nejen nutriční hodnoty. Jedná se o kultivar brukve. Kapusta se konzumuje tepelně upravená. Upravit ji lze pomocí vaření, dušení, smažení, blanšírování či pečení. Má ráda vaření spíše kratší - což potěší i naše oči, neboť kapusta dlouhým vařením bledne. Z růžičkové kapusty si lze připravit salát s oříšky; s nivou a mandlemi nebo s jinou oblíbenou kombinací. Využívají se také na polévky, nebo zapékání. Můžete je však využít i na jednohubky - ať už ve slanině upéct, obalit v trojbalu, těstíčku nebo v masu (jako na karbanátek) a podávat s chutným dipem.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +2°C do +6°C.
- Složení
Kapusta růžičková.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.