- Popis produktu
Čerstvá bazalka v květináči.
O PRODUKTU
Typická chuť a vůně bazalky je kořenitě nasládlá. Některé odrůdy se ale mohou vyznačovat i anýzovou a skořicovou ('Cinamonette') či citrónovou ('Lime') vůní a chutí, jiné odrůdy jsou zase znatelně sladší a hodí se proto spíše do ovocných salátů ('Blue Spice'). Bazalka je výborná s rajčaty a mozzarellou. Přidává se také na pizzu, těstoviny, mleté maso i do zeleninových jídel. Pokrmům dodá nádech středozemní kuchyně. Často se přidává do polévek a marinád.
Čerstvé bylinky dodají vašemu jídlu nezaměnitelnou chuť, vůni a svěžest. Vypadají krásně nejen na talíři, ale i v květináči jako dekorace v kuchyni. Tento produkt je určen k přímé spotřebě. Substrát je složen tak, aby pouze prodloužil životnost rostliny.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +12°C do +18°C. Substrát je složen tak, aby pouze prodloužil životnost rostliny. Pokud se rozhodneme pěstovat bazalku na okně, budeme potřebovat kvalitní humózní zeminu. Tou naplníme nádobu, truhlík, hrnek či misku. Nádoba musí mít odtokový otvor, aby kořeny bazalky nezahnívaly.
- Název a adresa výrobce
- Titbit, s.r.o., Pobřežní 16/18, 18600 Praha 8, Česká republika
- Složení
Bylinka v květináči - Bazalka.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Kategorie, ve kterých se produkt nachází
- Ovoce a zelenina
- Bylinky a koření
- Bylinky v květináči
- Mezinárodní kuchyně
- Thajská a vietnamská kuchyně
- Thajská a vietnamská kuchyně - Ovoce a zelenina
- Řecká kuchyně
- Řecká kuchyně - Ovoce a zelenina
- Francouzská kuchyně
- Francouzská kuchyně - Ovoce a zelenina
- Italská kuchyně
- Italská kuchyně - Ovoce a zelenina
- Zdraví a životní styl
- Paleo
- Ovoce a zelenina
- Bylinky