Probio Mouka pohanková hladká
500 g
Běžná cena
Značka: Probio
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Pohanková jemná mouka se hodí na pečení koláčů, sušenek a placek, na přípravu palačinek a lívanců. Hodí se i jako příměs do těsta na chléb nebo rohlíků.
Zajímavost
K výrobě Soba nudlí, tradičního japonského pokrmu, se používá pohanková mouka.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu a chraňte před slunečním světlem
- Název a adresa výrobce
- PRO-BIO, obchodní společnost s.r.o., LIPOVÁ 40, STARÉ MĚSTO, 788 32
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
- Složení
100 % pohanková mouka BIO
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1428 kJ |
Energetická hodnota | 337 kcal |
Tuky | 2.3 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
Sacharidy | 67.3 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 11.7 g |
Sůl | 0.002 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.