Prantl Žitavská klobása
- Popis produktu
Klobása, která vyniká výraznou nasládlou chutí papriky.
O výrobci
Podnik Prantl masný průmysl s.r.o. byl založen v roce 1992 panem Janem Prantlem, který tento podnik restituoval. Svou činností navazuje na dlouholetou tradici výroby masných výrobků v Žirovnici, kdy se její počátky datují již od roku 1889
Podnik patří mezi významné výrobce masných výrobků v České Republice. V průběhu let došlo v podniku ke specializaci a současný výrobní program obsahuje jak výsekové maso, tak i celou škálu masných výrobků s prioritou výroby masných specialit a šunek. Podnik historicky patří k tradičním výrobcům fermentovaných trvanlivých masných výrobků a při jejich výrobě klade důraz na zachování tradičního způsobu výroby, který dává těmto výrobkům nezaměnitelnou chuť a aroma.
- Skladovací podmínky
- Skladujte do 20°C.
- Název a adresa výrobce
- PRANTL Masný průmysl s.r.o., Havlíčkovo náměstí 46, 394 68 Žirovnice, Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 42 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 35 dní
- Složení
Vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, koření a extrakty koření, dextróza, sušená zeleni-na (česnek), antioxidant: erythorban sodný, konzervant: dusitan sodný, jedlé vepřové střevo.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1959 kJ |
Energetická hodnota | 466 kcal |
Tuky | 40 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 16 g |
Sacharidy | 1 g |
Z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 26 g |
Sůl | 3.5 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.