Skaličan Drůbeží párky
- Popis produktu
Jemné drůběží párky s tužší konzistencí a typickým křupnutím na skusu, barvy světle až tmavě hnědé na povrchu, růžový v nákroji. Lze je ohřát ve vodě či jíst za studena.
Tepelně opracovaný masný výrobek.
O výrobci
Jedná se o významného zpracovatele a výrobce masa a masných výrobků na českém trhu. Jejich chutné výrobky se netají svou kvalitou a stále se vyvíjejí v technologických postupech i modernizovaném strojovém vybavení. Jejich cílem je spokojenost zákazníka.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0-7°C.
- Název a adresa výrobce
- Skaličan a.s., Zelená 226, 552 03 Česká Skalice, Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 16 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 14 dní
- Složení
Drůbeží maso strojně oddělené 68 %, kuřecí kůže 19 %, pitná voda, bramborový škrob, jedlá sůl, konzervant E250, stabilizátor E451, dextróza, směs koření, antioxidant E316, extrakty koření, aroma, česnek, nejedlé střívko.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 852 kJ |
Energetická hodnota | 206 kcal |
Tuky | 17 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 4.7 g |
Sacharidy | 0.4 g |
Z toho cukry | 0.1 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 2.1 g |
Charakteristika | Hodnota |
---|---|
Celkový obsah masa | do 70% |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.