Carlo Crivellin Gnocchi di Patate Gluten Free
Nakupte více za méně
- Popis produktu
Bramborové noky bez lepku, chlazené.
Zajímavost
"Ňoky" v kuchyni zastanou stejně jako těstoviny jak pozici hlavního chodu, tak i přílohy k masům a omáčkám. Po italsku jsou výborné se smetanovými nebo sýrovými omáčkami. Přidat je k nim možné také listový špenát, houby a šunku. Po česku dobře chutnají s rajskou, koprovou nebo třeba houbovou omáčkou. Lze je podávat i na sladko.
- Návod k přípravě
- Obsah sáčku nasypte do osolené vroucí vody. Vařte 2 až 3 minuty dokud noky nevyplavou. Poté sceďte a podávejte jako přílohu nebo jako hlavní jídlo.
- Skladovací podmínky
- Skladujte a po otevření uchovejte při teplotě od + 0°C do +8°C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
- Název a adresa výrobce
- CARLO CRIVELLIN S.R.L. Via G. Marconi 1125 San Marino Di Venezze (Rovigo) Itálie
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 319 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 319 dní
- Složení
Rehydratované brambory 70% (voda, bramborové vločky), rýžová mouka, kukuřičná mouka, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma. Může obsahovat stopy VEJCE a výrobky z nich, MLÉKO a výrobky z něj (včetně LAKTÓZY).
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 641 kJ |
Energetická hodnota | 151 kcal |
Tuky | 0.2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 33.9 g |
Z toho cukry | 0.1 g |
Vláknina | 2 g |
Bílkoviny | 2.4 g |
Sůl | 0.79 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.