Používáte zastaralou verzi internetového prohlížeče. Některé funkce webu nemusí být plně dostupné. Doporučujeme provést aktualizaci vašeho prohlížeče.

Dr. Oetker Pizza Ristorante Salame

320 g
Původní cena
89,90 Kč
54,90 Kč 171,56 Kč/kg

Značka: Dr. Oetker

Země původu:
Polsko

Aktuální trvanlivost: 250 dní

Popis produktu

Chutná jako v italské restauraci. Křupavé tenké těsto s bohatou oblohou a kvalitními surovinami - to je jedinečná pizza Ristorante.

Pizza Ristorante Salame je bohatě obložená rajčatovou omáčkou, salámem a mozzarellou na tenkém, křupavém těstě.

Příprava

1. Troubu důkladně předehřejeme: Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4. st. Před pečením pizzu nerozmrazujte. 

2. Pizzu vyjmeme z fólie. 

3. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 11 - 13 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

TIP: Ristorante je ještě křupavější a sýr ještě táhlejší a šťavnatější, pokud upečete pizzu v troubě při spodním a horním ohřevu (lépe než horký vzduch).

Přejeme Vám dobrou chuť!

O VÝROBCI

Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Tradice společnosti Dr. Oetker na českém území sahá až do roku 1908, kdy byla založena první zahraniční pobočka firmy v Rakousku-Uhersku. Dalším významným krokem bylo založení firmy na území Československa v Brně v roce 1923. Posledním zásadním milníkem byl opětovný vstup na československý trh v roce 1991 a založení společnosti pro Českou republiku v roce 1993.

V současnosti patří Dr. Oetker k nejvýznamnějším potravinářským výrobcům práškového sortimentu.

Sortiment značky Dr. Oetker v České republice obsahuje více než 150 výrobků. Tento počet se neustále zvyšuje na základě permanentního inovačního procesu firmy. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje přísady, dekorace a směsi na pečení, pudingy a jiné dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku, přípravky na zavařování, nápoje v prášku, mražené pizzy, a čerstvé dezerty. 

 

 

 

Adresa dodavatele
Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
Návod k přípravě
Troubu důkladně předehřejeme. Pizzu vyjmeme z fólie. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Pečeme 13-14 minut na 220°C.
Skladovací podmínky
Skladujte při teplotě -18 °C. Chraňte před rozmrznutím.
Název a adresa výrobce
Dr.Oetker Polska SPp. Z o.o, ul. Dr. Augusta Oetkera 26, 84-103 Lebcz, Poland
Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 271 dní

Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 250 dní

Složení, alergeny a nutriční hodnoty
Složení

PŠENICNÁ MOUKA, 14% pasírovaná rajcata, 12% SÝR MOZZARELLA, 12% salám (vepřové maso, slanina, sůl, koření, dextróza, cibulový prášek, cesnekový prášek, extrakty koření, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř), voda, 7,3% rajcatový koncentrát, 4,6% SÝR EIDAM, řepkový olej, pekařské droždí, sůl, cukr, extra panenský olivový olej, oregano, bazalka, pepř, paprika, petržel.

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota 1093 kJ
Energetická hodnota 261 kcal
Tuky 13 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 4.6 g
Sacharidy 25 g
Z toho cukry 2.9 g
Vláknina 2.3 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 1.3 g

Alergeny

Lepek Ano
Mléko Ano

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Kategorie, ve kterých se produkt nachází

1006855