Milí zákazníci, aby šlo ve vánoční špičce všechno hladce, můžete od 19. do 24. 12. doobjednávat nejpozději 20 minut po dokončení vašeho nákupu.

Dr. Oetker Pizza Ristorante Mozzarella

355 g
Běžná cena
89,90 Kč 253,24 Kč/kg

Značka: Dr. Oetker

Země původu:
Polsko

Aktuální trvanlivost: 282 dní

Popis produktu

Křupavé tenké těsto s bohatou oblohou a kvalitními surovinami - to je jedinečná pizza Ristorante.

Pizza Ristorante Mozzarella je bohatě obložená lahodnou mozzarellou, cherry rajčátky a bazalkou na tenkém, křupavém těstě.

Příprava

1. Troubu důkladně předehřejeme: Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4. st. Před pečením pizzu nerozmrazujte. 

2. Pizzu vyjmeme z fólie. 

3. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 11 - 13 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

TIP: Ristorante je ještě křupavější a sýr ještě táhlejší a šťavnatější, pokud upečete pizzu v troubě při spodním a horním ohřevu (lépe než horký vzduch).

Přejeme Vám dobrou chuť!

O VÝROBCI

Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Tradice společnosti Dr. Oetker na českém území sahá až do roku 1908, kdy byla založena první zahraniční pobočka firmy v Rakousku-Uhersku. Dalším významným krokem bylo založení firmy na území Československa v Brně v roce 1923. Posledním zásadním milníkem byl opětovný vstup na československý trh v roce 1991 a založení společnosti pro Českou republiku v roce 1993.

V současnosti patří Dr. Oetker k nejvýznamnějším potravinářským výrobcům práškového sortimentu.

Sortiment značky Dr. Oetker v České republice obsahuje více než 150 výrobků. Tento počet se neustále zvyšuje na základě permanentního inovačního procesu firmy. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje přísady, dekorace a směsi na pečení, pudingy a jiné dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku, přípravky na zavařování, nápoje v prášku, mražené pizzy, a čerstvé dezerty. 

 

 

 

Adresa dodavatele
Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
Návod k přípravě
Troubu důkladně předehřejeme. Pizzu vyjmeme z fólie. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Pečeme 13-14 minut na 220°C.
Skladovací podmínky
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.
Název a adresa výrobce
Dr.Oetker Polska SPp. Z o.o, ul. Dr. Augusta Oetkera 26, 84-103 Lebcz, Poland
Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 282 dní

Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 282 dní

Složení, alergeny a nutriční hodnoty
Složení

PŠENIČNÁ MOUKA, 24 % SÝR MOZZARELLA, 11% pasírovaná rajčata, 10%c herry rajcátka, voda, 5,5% rajčatový koncentrát, řepkový olej, 2,5% extra panenský olivový olej, bazalka, pekařské droždí, sůl, cukr, petržel, 0,3% SÝR PECORINO, cesnek, cibule, oregano, pepř, citrónová šťáva, paprika, smažená cibule.

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota 998 kJ
Energetická hodnota 238 kcal
Tuky 11 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 3.9 g
Sacharidy 23 g
Z toho cukry 2.9 g
Vláknina 2.1 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 0.92 g

Alergeny

Lepek Ano
Mléko Ano

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Kategorie, ve kterých se produkt nachází

1006857