Dr. Oetker Pizza Ristorante Mozzarella
Nakupte více za méně
Související varianty v Multikupu
Značka: Dr. Oetker
- Země původu:
- Polsko
- Popis produktu
Křupavé tenké těsto s bohatou oblohou a kvalitními surovinami - to je jedinečná pizza Ristorante.
Pizza Ristorante Mozzarella je bohatě obložená lahodnou mozzarellou, cherry rajčátky a bazalkou na tenkém, křupavém těstě.
Příprava
1. Troubu důkladně předehřejeme: Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4. st. Před pečením pizzu nerozmrazujte.
2. Pizzu vyjmeme z fólie.
3. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 11 - 13 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
TIP: Ristorante je ještě křupavější a sýr ještě táhlejší a šťavnatější, pokud upečete pizzu v troubě při spodním a horním ohřevu (lépe než horký vzduch).
Přejeme Vám dobrou chuť!
O VÝROBCI
Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Tradice společnosti Dr. Oetker na českém území sahá až do roku 1908, kdy byla založena první zahraniční pobočka firmy v Rakousku-Uhersku. Dalším významným krokem bylo založení firmy na území Československa v Brně v roce 1923. Posledním zásadním milníkem byl opětovný vstup na československý trh v roce 1991 a založení společnosti pro Českou republiku v roce 1993.
V současnosti patří Dr. Oetker k nejvýznamnějším potravinářským výrobcům práškového sortimentu.
Sortiment značky Dr. Oetker v České republice obsahuje více než 150 výrobků. Tento počet se neustále zvyšuje na základě permanentního inovačního procesu firmy. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje přísady, dekorace a směsi na pečení, pudingy a jiné dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku, přípravky na zavařování, nápoje v prášku, mražené pizzy, a čerstvé dezerty.
- Adresa dodavatele
- Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
- Návod k přípravě
- Troubu důkladně předehřejeme. Pizzu vyjmeme z fólie. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Pečeme 13-14 minut na 220°C.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.
- Název a adresa výrobce
- Dr.Oetker Polska SPp. Z o.o, ul. Dr. Augusta Oetkera 26, 84-103 Lebcz, Poland
- Složení
PŠENIČNÁ MOUKA, 24 % SÝR MOZZARELLA, 11% pasírovaná rajčata, 10%c herry rajcátka, voda, 5,5% rajčatový koncentrát, řepkový olej, 2,5% extra panenský olivový olej, bazalka, pekařské droždí, sůl, cukr, petržel, 0,3% SÝR PECORINO, cesnek, cibule, oregano, pepř, citrónová šťáva, paprika, smažená cibule.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 998 kJ |
Energetická hodnota | 238 kcal |
Tuky | 11 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3.9 g |
Sacharidy | 23 g |
Z toho cukry | 2.9 g |
Vláknina | 2.1 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 0.92 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.