Spak Majonéza
- Popis produktu
Majonéza s vlastností dosahující jedné z nejvyšších kvalit.
Má bohatou krémovou konzistenci a výbornou chuť. 4,8% vaječných žloutků, 50% řepkového oleje- obsahuje omega 6 a omega 3 mastné kyseliny.
Vhodná pro bezlepkovou dietu.
Otvor na dávkování s hvězdičkou, ideální na dekorování.
O značce
Značka Spak je zárukou nejvyšší kvality. Neobsahuje žádné konzervanty, škrob, barviva ani umělá aromata. Tradice rakouské firmy Spak začíná v roce 1935. Zpočátku vyráběla majonézu, ale úspěch na trhu jí přinesla receptura kečupu. V roce 1992 otevřel majitel firmy H. P. Spak výrobní závod v České republice v Sušici. Vyrábějí se zde kečupy, hořčice a některé další omáčky pro český trh.
- Adresa dodavatele
- SPAK Foods s.r.o., NÁDRAŽNÍ 623, SUŠICE, 342 01, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotách od +2°C do +15°C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 203 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 179 dní
- Složení
50 % řepkový olej, pitná voda, 4,8 % pasterované vaječné žloutky, cukr, modifikovaný škrob, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, hořčičné semeno, koření, zahušťovadla: xanthan, guma guar; konzervant: kyselina sorbová; regulátor kyselosti: kyselina citronová; barvivo: beta karoten; antioxidant: E385; aroma.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 2008 kJ |
Energetická hodnota | 488 kcal |
Tuky | 52 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 4.4 g |
Sacharidy | 4.7 g |
Z toho cukry | 3 g |
Vláknina | 0.1 g |
Bílkoviny | 0.9 g |
Sůl | 1.4 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Vejce | Ano |
Hořčice | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.