Candát filet s kůží mražený
- Země původu:
- Kazachstán
- Oblast odlovu:
- Kazachstán
- Latinský název
- Sander lucioperca
- Druh
- Candát obecný
- Popis produktu
Candát filet s kůží mražený.
Candát je oblíbená sladkovodní ryba, která má svou charakteristickou chuť. V kuchyni ho můžete připravit na mnoho způsobů na pánvi a grilu nebo z něj uvařit výborné candátové kari.
Tip
Candát na másle s bylinkami: Candáta osolte a opepřete, poté ho opečte na pánvi na másle společně s čerstvými bylinkami, jako jsou tymián, rozmarýn nebo petržel. Dochuťte citronovou šťávou. Tento jednoduchý způsob zachová přirozenou chuť ryby.
Candátové kari: Candáta můžete použít i k přípravě rybího kari. Vařte rybí kousky spolu s omáčkou na bázi kokosového mléka, kari kořením a zeleninou. Servírujte s rýží.
- Způsob produkce
- Odlov ve sladkých vodách
- Kategorie lovného zařízení
- Nevody
- Adresa dodavatele
- MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o. Jeremiášova 1249/7, Praha 5, 155 00 Česká republika
- Způsob použití
- Před konzumací tepelně upravte.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazovat!
- Složení
Candát (RYBY).
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Ryby | Ano |
Popis ryb | Hodnota |
---|---|
Způsob použití | Před konzumací tepelně upravte. |
Způsob produkce | Odlov ve sladkých vodách |
Oblast odlovu | Kazachstán |
Kategorie lovného zařízení | Nevody |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.