České Ghičko Přepuštěné máslo
Značka: České Ghičko
- Země původu:
- Česká republika
- Zákonný název
- Bezvodý máselný tuk.
- Popis produktu
Ideání do teplé kuchyně - na smažení, vaření, pečení - prostě kdykoliv je potřeba použít tuk.
Nepřepaluje se, je stabilní při vysokých teplotách.
Možné použít též ve studené kuchyni jako alternativa ke klasickému máslu - ghí neobsahuje laktózu.
Ghíčko je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla.
Ghí, ghee nebo ghíčko je sanskrtský výraz pro přepuštěné máslo.
Výhody GHÍČKA
• Skvěle chutná a voní
• Nepřepaluje se = ideální na smažení
• Trvanlivé minimálně 12 měsíců
• Nemusí se chladit
• Bez mléčné bílkoviny
• SuperpotravinaJak používat ghí?
Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.
*Ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle.
*Dá šmrnc vaší polévce i omáčce.
*Dušená zelenina na ghí je bezkonkurenční.
*Při pečení lze ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo.
*Lze i namazat na chléb a jíst za studena.O značce
Vaříme pro vás ghí - přepuštěné máslo.
Není to nic, co byste nezvládli sami. Ale my vám rádi ušetříme čas a tak trochu i nervy. Nejde to totiž vždycky snadno. Záleží, jaké máte máslo, jaký máte kastrol, na jaké plotýnce vaříte. A taky někdy na tom, jak se vyspíte, jaký je právě venku tlak… no co si budeme, těch faktorů, které výsledek ovlivňují, je víc.Proto jsme tady my. My vám Ghíčko vaříme už 5 let.
Není to žádný náš objev. Nevymysleli jsme to, jen nás ten produkt uchvátil.
A na trhu nebyl!
Tak jsme my dvě kamarádky, já a Dominika, usoudily, že když tak chutná nám a posléze našemu širokému okolí, že bude určitě chutnat i ostatním.
Vyrazili jsme s Ghíčkem do terénu, na trhy, festivaly a začaly na Ghíčku smažit bramborové chipsy. No, neznám nikoho, kdo je nemiluje. A na Ghíčku parádně voněly, křupaly, chutnaly báječně a navíc, nebylo po nich těžko! A takhle jsme pomalu získávaly vaše sympatie pro tak úžasný produkt, jakým ghí je.Dnes vaříme ghí ve velkých pánvích. Stáčet a víčkovat nám pomáhají stroje, abychom našim děvčatům ušetřili ruce. Staráme se o to, aby se dostalo ke každému, kdo o něj stojí.
Jsme rádi, když se k nám vracíte a do Ghíčka jste se zamilovali stejně tak, jako my hned na začátku.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v temnu při teplotě do +25 °C. Uchovávejte čisté. Případná změna konzistence není na závadu. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.
- Název a adresa výrobce
- České ghíčko s.r.o., Průmyslová 168, 56601 Vysoké Mýto, Česká republika
- Složení
Bezvodý máselný tuk min. 99%.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 3677 kJ |
Energetická hodnota | 878 kcal |
Tuky | 99.4 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 70 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | < 0.01 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.