PAC Hořovice Slunečnicový chléb půlka krájený
- Popis produktu
Slunečnicový chléb půlka krájená balená 250g
Pšenično žitný chléb.
O dodavateli
Společnost má své základy již v roce 1995, kdy byla získána v rámci privatizačního projektu provozovna v Hořovicích, která byla vyčleněna ze státního podniku Středočeské pekárny a cukrárny Kladno s.p. V rámci optimalizace výrobního procesu byl v roce 1997 k naší společnosti připojen mlýn v Čisté u Rakovníka. V roce 2001 z důvodu rozšíření výrobních kapacit, společnost investovala do koupě průmyslové pekárny v Příbrami a v roce 2011 společnost přikoupila i pekárnu v Berouně.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu, chraňte před teplem
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 1 den
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 1 den
- Složení
pšeničná mouka, pitná voda, směs (ovesné vločky, pšeničná trhanka, kukuřičná krupice, slunečnice loupaná, sušený žitný kvas, pražený ječný slad, dextróza, sušené bramborové vločky (brambory, mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, disiřičitan sodný), emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou, uhličitany vápenaté), pšeničná sladová mouka, pšeničná mouka, stabilizátor: xanthan; látka zlepšující mouku: kyselina L-askorbová; enzymy: hydrolázy), žitná mouka, 7,5 % slunečnicová semena, pekařské droždí, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1216 kJ |
Energetická hodnota | 289 kcal |
Tuky | 6.7 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.8 g |
Sacharidy | 46 g |
Z toho cukry | 2.7 g |
Bílkoviny | 9.3 g |
Sůl | 1.4 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Oxid siřičitý a siřičitany | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.