Cibule Bistro Kuřecí vývar
Značka: Cibule Bistro
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
KUŘECÍ VÝVAR
Vývar je základ každé kuchyně
Vývar, stejně jako cibule, je základní surovinou téměř každého jídla, a proto je i základním produktem Cibule Bistro. Náš vývar obsahuje především poctivě vybrané suroviny, je plný chuti, nutričně bohatý a uvařený podle tradiční receptury, ale nejmodernější cestou.
Cibule Bistro Kuřecí vývar je silný vývar z opečených kuřecích kostí, masa a zeleniny, dochucený pouze kořením. Táhne se celých 6 hodin.
- Vhodný pro další kreativní použití v kuchyni.
- Použijte jako základ pro polévky, omáčky, šťávy, rizota, pro dušení a pečení.
- Můžete ho pít i samotný, zahřeje a dodá vám sílu a energii.
Při nižší teplotě má vývar díky vysokému obsahu kolagenu rosolovitou konzistenci, stačí ho nechat povolit. Před otevřením protřepat.
Skladujte při pokojové teplotě. Díky unikátní skandinávské technologii je trvanlivost 12 měsíců od data výroby, po otevření můžete uchovat v lednici 8 dnů. Pokud byste i potom vývar nespotřebovali, můžete ho jednoduše zamrazit.
Proces přípravy:
Cibule Bistro vývary jsou vařené tak, jak má správně být. Opečeme kosti, maso a zeleninu, přidáme bylinky, koření, vodu a nic víc. Díky high-tech varnému zařízení umíme připravit nutričně bohatý vývar z čerstvých surovin, a to tradiční metodou pomalého vaření. Po uvaření projde vývar speciálním technologickým ošetřením, které umožní vývar ihned po uvaření bez přístupu vzduchu zabalit a zaručit tak maximální možnou kvalitu produktu po celou dobu trvanlivosti. Celý proces přípravy vývaru je pečlivě monitorován, aby zaručoval vždy stálou vysokou kvalitu a chuť skutečného vývaru.
Vaříme z pečlivě vybraných surovin a snažíme se využívat sezónní zeleninu, ale umíme také zachraňovat tu, která by na pultech neobstála. Na vaření využíváme pestré zdroje energie, hlavně tu ze solárních panelů a zbytkového tepla z mrazíren, a tím jsme velice efektivní. Pečené kosti, maso a zeleninu – pro někoho možná odpad, ale pro nás cenný bio produkt, který se budeme snažit využít dál.
- Návod k přípravě
- Vývar je základ vaření. Použijte do polévek, omáček, šťáv a dušených mas. Lze redukovat.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření spotřebujte do 8 dnů.
- Název a adresa výrobce
- EAT PERFECT s.r.o., Pražská 673, 431 51 Klášterec nad Ohří
- Složení
vývar (pitná voda, kuřecí maso a kosti, cibule, mrkev, celer, česnek, jedlá sůl, slunečnicový olej, směs koření). Na přípravu 1 litru vývaru bylo použito 500 g kuřecího masa a kostí a 125 g zeleniny.
Výživové hodnoty (na 100 ml) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 49 kJ |
Energetická hodnota | 12 kcal |
Tuky | 0.5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 0.8 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 2.1 g |
Sůl | 0.25 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Celer | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.