Čokoláda (Edice Apetit)
Běžná cena
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
- 24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné…
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
- Složení
- Papír
Knihy | Hodnota |
---|---|
Žánr knihy | Pečení, moučníky a dorty |
ISBN kód | 978-80-87575-56-7 |
Jazyk knihy | česky |
Počet stran | 160 |
Autor knihy | neuveden |
Vazba knihy | Knihy - vázané |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.