Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
Běžná cena
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
- Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
- Složení
- Papír
Knihy | Hodnota |
---|---|
Žánr knihy | Maso, grilování, steaky |
ISBN kód | 978-80-7541-240-9 |
Jazyk knihy | česky |
Počet stran | 136 |
Autor knihy | Bothe Carsten |
Vazba knihy | Knihy - paperback |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.