Helenčino pečení - Zámecké cukroví
Běžná cena
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
- Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých, kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína a ještě víc piva, se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek a mandlí, medu, máku, jablek, smetany či másla a dalších surovin. Cukráři z nich tvořili neuvěřitelné sladké dobroty. Některé z úprav, starých i dvě stě let, se dochovaly dodnes a v českých a moravských rodinách doslova zdomácněly. Kniha obsahuje 63 takovýchto receptů. A je pravda, že všechny řezy, krémové dortíky i pasionky převelice chutnaly na zámeckých stolech stejně jako v současných domácnostech.
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
- Složení
- Papír
Knihy | Hodnota |
---|---|
Žánr knihy | Pečení, moučníky a dorty |
ISBN kód | 978-80-88098-10-2 |
Jazyk knihy | česky |
Počet stran | 96 |
Autor knihy | Vybíralová Helena |
Vazba knihy | Knihy - paperback |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.