Kuchařka pro dialyzované pacienty - 130 receptů
Běžná cena
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
- Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek jsou faktory, které se významně podílejí na zlepšení kvality života dialyzovaných osob. Kniha vychází vstříc všem, jichž se daná problematika týká: Široké škále receptů, které splňují nároky na jakost surovin i chuť pokrmu, předchází stručný vhled do problematiky. Jednotlivé předpisy jsou sestaveny s ohledem na potřeby pacientů v dialyzačních programech a zohledňují nejnovější trendy jak v oblasti terapie ledvinové nedostatečnosti, tak v oblasti kulinářské.
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
- Složení
- Papír
Knihy | Hodnota |
---|---|
Žánr knihy | Kuchařky a nápoje |
ISBN kód | 978-80-87494-18-9 |
Jazyk knihy | česky |
Počet stran | 128 |
Autor knihy | Dubcová Lenka |
Vazba knihy | Knihy - vázané |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.