Remoska v moderní i babiččině kuchyni
Běžná cena
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
- Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro celou rodinu v jedné nádobě, bez zbytečného nepořádku a mnohdy chutněji, než v klasické troubě. A je to praktický pomocník nejen do domácnosti, ale i na chatu, chalupu a všude tam, kde nemáme klasickou troubu.
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
- Složení
- Papír
Knihy | Hodnota |
---|---|
Žánr knihy | Maso, grilování, steaky |
ISBN kód | 978-80-7322-241-3 |
Jazyk knihy | česky |
Počet stran | 160 |
Autor knihy | Doležalová Alena |
Vazba knihy | Knihy - paperback |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.