Hollandia Jogurt bílý bez laktózy
Nakupte více za méně
- Popis produktu
Krémový jogurt bez laktózy je vhodný pro všechny, kteří trpí intolerancí laktózy, nebo prostě chtějí snadněji stravitelné jogurty. Vyrobili jsme je z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Obsah laktózy jsme rozštěpili pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Rozštěpení laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.
Obsah laktózy <0,01 g / 100 g.
O výrobci
Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.
Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu při teplotě 2-8°C.
- Název a adresa výrobce
- Hollandia Karlovy Vary, s.r.o., Krásné Údolí 151, 364 01 Toužim
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 23 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 20 dní
- Složení
Mléko, mléčná bílkovina, enzym laktáza, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Obsah tuku nejméně 3,5 %.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 283 kJ |
Energetická hodnota | 68 kcal |
Tuky | 3.8 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 1.8 g |
Sacharidy | 4.6 g |
Z toho cukry | 4.6 g |
Bílkoviny | 3.8 g |
Sůl | 0.1 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Charakteristika | Hodnota |
---|---|
Obsah tuku v jogurtu | 3 - 5,9% |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.