Banquet Vepřové koleno zadní sous-vide
- Popis produktu
Vepřové koleno zadní sous-vide Banquet.
Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Návod na přípravu
Pro usnadnění manipulace doporučujeme nevybalené koleno ponořit na cca 5 minut do horké vody, dojde k povolení výpeku.
Následně koleno vyjměte ze všech obalů a dejte ve vhodné nádobě dopéct do trouby předehřáté na 220 °C po dobu cca 20 minut do zlatavé barvy.
K úpravě masa lze použít i gril. Náš tip: Do výpeku z balení přimíchejte lžíci kečupu, lžíci medu, pivo, případně koření podle chuti.
Takto připravenou marinádou potírejte koleno při pečení.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0-6 °C.
- Název a adresa výrobce
- Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 53 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 52 dní
- Složení
Vepřové koleno s kostí 90 %, kořenící přípravek ( voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťoadlo: E 407a, koření, kavsnicový extrakt, dextróza). Podíl výpeku v balení cca 15 %. Bez lepku. Může obsahovat stopy celeru.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 943 kJ |
Energetická hodnota | 227 kcal |
Tuky | 17.8 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 5.4 g |
Sacharidy | 0.1 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 16.6 g |
Sůl | 1.36 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.