Labeta Kyselina citrónová
Značka: Labeta
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Kyselina citronová je vhodná ke zvýraznění chuti ovoce a zeleniny při zavařování nebo k okyselení kompotů a nápojů. Kyselina citronová podporuje želírovací procesy, upravené ovoce si pak udrží déle svoji barvu.
O výrobci
Společnost Labeta byla založena v roce 1993 s cílem výroby kvalitních produktů pro snadné a rychlé vaření. S jejich výrobky je „Raz dva navařeno“. Lze se s nimi setkat ve vybraných prodejnách zdravé výživy a v lékárnách. V jejich sortimentu jsou k nalezení například směsi na pečení chleba, moučníky, želírovací a konzervační přípravky či halušky a marinády.
Doporučení
Dobře poslouží i při odstraňování vodního kamene např. u rychlovarné konvice.
- Skladovací podmínky
- Skaldujte v suchu při teplotě 5-20°C.
- Název a adresa výrobce
- LABETA, a.s., Dřenice 81, 537 01 Chrudim
- Složení
Kyselina citronová E330.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1297 kJ |
Energetická hodnota | 310 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 91 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.