Labeta Chléb slunečnicový
- Popis produktu
Sypká směs na přípravu slunečnicového chleba
Příprava a použití
Jak na to?
...do směsi můžeme před mícháním dle fantazie přidat 50-100 g na kostičky nakrájeného uzeného masa, slaniny, uzeniny, tvrdého sýra, cibule nebo bylinek.
Balení obsahuje:
494 g směsi + 6 g sušeného droždí
K tomu přidáte:
pouze 380 ml vlažné vody
Návod k použití:
v míse smícháme oba sáčky a přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50-60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 50 minut.
Použití pro domácí pekárny: do pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody, přidáme směs na chléb a sušené droždí. Pro přípravu zvolte program s dobou trvání cca 2 hod., např. program „Základní“, „Rychlý“ nebo „Sprint“. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí i upečení těsta bez vaší práce.
Přejeme vám dobrou chuť!
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu.
- Název a adresa výrobce
- LABETA, a.s. Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 221 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 160 dní
- Složení
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1539 kJ |
Energetická hodnota | 365 kcal |
Tuky | 6.2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.9 g |
Sacharidy | 63 g |
Z toho cukry | 2.7 g |
Vláknina | 5.3 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 2.7 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.