- Popis produktu
Jedlá soda je v kuchyni nepostradatelnou látkou.
Příprava a použití
Jedlou sodu lze použít jako:
- kypřicí látku při přípravě moučníků
- k namíchání osvěžujícího nápoje (do sklenky vody přidejte ½ lžičky jedlé sody, citrónovou šťávu a oslad'te dle chuti)
- k čištění či odstranění pachů v domácnosti (do misky nasypte obsah sáčku, umístěte do chladničky a dle potřeby vyměňujte).O VÝROBCI
Společnost Labeta byla založena v roce 1993 s cílem výroby kvalitních produktů pro snadné a rychlé vaření. S jejich výrobky je „Raz dva navařeno“. Lze se s nimi setkat ve vybraných prodejnách zdravé výživy a v lékárnách. V jejich sortimentu jsou k nalezení například směsi na pečení chleba, moučníky, želírovací a konzervační přípravky či halušky a marinády.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu.
- Název a adresa výrobce
- LABETA, a.s., Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika.
- Složení
Uhličitany sodné E 500 (regulátor kyselosti, kypřicí látka).
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 0 kJ |
Energetická hodnota | 0 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 68.8 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.