Dr. Oetker Ristorante Pepperoni Salame
- Popis produktu
Pizza bohatě obložená rajčaty, sýrem a pikantním salámem na tenkém, křupavém těstě, hluboce zmrazená.
Návod na přípravu:
1.Troubu důkladně předehřejeme:Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4. st. Před pečením pizzu nerozmrazujte. 2.Pizzu vyjmeme z fólie. 3.Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 11 - 13 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
- Adresa dodavatele
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- Skladovací podmínky
- Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Skladujte při teplotě -18 °C. Chraňte před rozmrznutím.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 245 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 245 dní
- Složení
PŠENIČNÁ MOUKA, 15% pasírovaná rajčata, 15% SÝR(MOZZARELLA, EIDAM), 9% pikantní salám (vepřové maso, slanina, sůl, koření, dextróza, česnekový prášek, cibulový prášek, extrakty koření, stabilizítor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř), voda, 7,6% rajčatový koncentrát, 4,5% mini salám (vepřové maso, slanina, sůl, koření, dextróza, cibulový prášek, česnekový prášek, extrakty koření, antioxidant (výtažky z rozmarýnu), stabilizítor (dusitan sodný), kouř), řepkový olej, pekařské droždí, sůl, cukr, extra panenský olivový olej, oregano, bazalka, pepř, paprika, petržel. Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ a HOŘČICE.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1068 kJ |
Energetická hodnota | 255 kcal |
Tuky | 12 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 4 g |
Sacharidy | 25 g |
Z toho cukry | 3 g |
Vláknina | 2.3 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 1.4 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.